Reduktimi i ndikimit në mjedis përmes inovacionit. Teknologjia Xerox® ConnectKey®

on

Dizajni i printerëve dhe zgjidhjeve Xerox përfshin përparësitë mjedisore – është më mirë për mjedisin, përdoruesit dhe biznesin. Thjeshtimi i punës, përmirësimi i produktivitetit dhe lidhja e botës fizike dhe dixhitale pa ndikuar negativisht në mjedis, shëndetin dhe sigurinë e njeriut.

Përpiqen të tejkalojnë eko-çertifikatat më të njohura në botë
Të gjithë Printerët Xerox® AltaLink® dhe VersaLink® janë vlerësuar me EPEAT dhe arrijnë çertifikimin në numrin më të lartë të vendeve. EPEAT kombinon kritere gjithëpërfshirëse për dizajnin, prodhimin, përdorimin e energjisë dhe riciklimin me verifikimin e vazhdueshëm të pavarur.

Ndërtuar për të zgjatur dhe për të zvogëluar ndikimin
Toneri më i gjatë dhe me kapacitet të lartë, daullet dhe shishet e tonerit të mbeturinave zvogëlojnë sasinë e materialeve të konsumit të zëvendësueshëm të përdorur.

Kërkesat e reduktuara për burimet
Prodhuar për të ulur konsumin e energjisë si dhe për të siguruar aftësi të reja të aplikacioneve për të thjeshtuar rrjedhën e punës dhe për të zvogëluar përdorimin e letrës është e mirë për biznesin tuaj dhe mjedisin.

Performancë e qëndrueshme
Printerët Xerox ofrojnë përfitime mjedisore pa cenuar performancën, cilësinë ose besueshmërinë. Dhe tiparet e kursimit të energjisë dhe letrës së këtyre makinave sjellin vlerë, efikasitet dhe fleksibilitet në vendin tuaj të punës.

Zbuloni zgjidhje Xerox për vendin tuaj të punës

© 2020 Korporata Xerox Të gjitha të drejtat e rezervuara. Xerox®, AltaLink®, VersaLink® dhe ConnectKey® janë marka tregtare të Xerox Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe / ose vende të tjera.


Read More

Një qasje gjithëpërfshirëse dhe proaktive ndaj sigurisë. Teknologjia Xerox® ConnectKey®.

on

Me kërcënime të vazhdueshme për sigurinë që vazhdojnë të përhapen, siguria është një përparësi kryesore për çdo biznes. Printerët Xerox® AltaLink® dhe VersaLink®, me qasjen holistike të ConnectKey® Technology, mbron printerët, të dhënat dhe dokumentet. Kjo është arsyeja pse qeveritë dhe bizneset më të sigurta zgjedhin printerët Xerox.

Parandaloni hyrjen e paautorizuar
Grupi i plotë i aftësive parandalon sulmin keqdashës ose hyrjen e paautorizuar në printer – të gjitha pikat e mundshme të hyrjes janë të siguruara.

Zbuloni sjellje të dyshimtë ose dashakeqe
Testi Gjithëpërfshirës i Verifikimit të Firmware siguron alarme nëse janë zbuluar ndonjë ndryshim të dëmshëm në printer për të penguar sulmet para se ato të ndodhin.

Mbroni të dhënat dhe dokumentet
Parandaloni transmetimin e qëllimshëm ose të paqëllimtë të të dhënave kritike te palët e paautorizuara.

Partneritetet e jashtme
Duke partnerizuar dhe bashkëpunuar ngushtë me më të mirët në industri – McAfee * dhe Cisco – sigurohet një siguri gjithëpërfshirëse që shkon përtej bazave.

Zbuloni zgjidhje Xerox për vendin tuaj të punës

  • Xerox® AltaLink®

© 2020 Korporata Xerox Të gjitha të drejtat e rezervuara. Xerox®, AltaLink®, VersaLink® dhe ConnectKey® janë marka tregtare të Xerox Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe / ose vende të tjera.


Read More

Shërbime Inteligjente për Vendin e punës. Aplikacione.

on

Mënyra të reja për të drejtuar proceset e dokumenteve dhe për të përmirësuar rrjedhën dixhitale të punës

Transformimi dixhital është i ndryshëm për të gjithë. A jeni vetëm në proces, apo keni bërë tashmë përparim të konsiderueshëm? Kudo që të jeni në udhëtimin tuaj të transformimit dixhital do të zbuloni shumë gjëra që mund të përtëriten dhe përmirësohen.

Pronarët e bizneseve me madhësi të vogël në të mesme, ekipet e ndërmarrjeve IT dhe drejtuesit e departamenteve vazhdimisht po shikojnë mënyra të reja për të përfituar nga aftësitë e reja të rrjedhës së punës dixhitale për të dhënë efikasitet dhe produktivitet të përmirësuar. Çelësi për një transformim dixhital të suksesshëm është sigurimi i përmirësimeve më të fundit, si aplikacionet e rrjedhës së punës që çojnë në mënyra të reja të punës, në mënyrë më produktive dhe më të sigurt, ndërsa krijojnë një përvojë të përmirësuar të klientit dhe punonjësve.

Dixhitalizoni Rrjedhën e Punës së Dokumentit duke përdorur Asistentët e Punës

Kemi harruar prej kohësh që një celular është thjesht një telefon. Ku do të ishim pa aplikacione? Në të njëjtën mënyrë, vendi i sotëm inteligjent i punës ka evoluar përtej aftësisë së një printeri në vetvete për të përmbushur nevojat e dokumentit dhe kërkesat e produktivitetit të forcës së punës moderne, të lëvizshme, gjithnjë të lidhur. Ne kemi ndaluar së menduari për një printer si një pajisje printimi e pavarur, specifike për detyrat. Soshtë shumë më tepër se kaq. Shtë një platformë për inovacionin dixhital të punës – një asistent i zgjuar në vendin e punës.

Ristrukturimi i proceseve të biznesit
Teknologjia Xerox® ConnectKey® është platforma perfekte për të ofruar këtë risi. Ajo lidh botën fizike dhe dixhitale dhe transformon pajisjet tradicionale të printimit në asistentë të lidhur të vendit të punës që adresojnë nevojat e vendit modern të punës inteligjente. Rrjedhat e punës së automatizuar të personalizuar të portofolit, qasja me një prekje në re, gatishmëria e celularëve, aplikacionet e përshtatura dhe tiparet me shumë shtresa ndihmojnë në përmirësimin e produktivitetit, efikasitetit dhe sigurisë tuaj.

Me këto aftësi, ekipet tuaja mund të bëjnë më shumë sesa të shtypin, skanojnë ose kopjojnë – ato mund të lidhen si kurrë më parë. Pajisjet inteligjente të lidhura me teknologjinë ConnectKey® me aplikacione të reja tani mund t’i fuqizojnë punonjësit për të trajtuar proceset e tyre më të zapping si Kontabiliteti, Faturimi, Shpenzimet dhe Menaxhimi i Marrëdhënieve me Klientin (CRM) dhe të jenë më produktivë dhe më të lidhur.

Aplikacionet e reja e bëjnë punën e vjetër më të lehtë
Me Xerox ConnectKey®, proceset bëhen të automatizuara, pasi printerët me shumë funksione shndërrohen në hapësira për shumë aplikacione të dobishme si:
• Aplikacioni Xerox® Connect për Salesforce: Hyni në Salesforce CRM menjëherë në pajisjen e printimit. Vendosni dhe ndani informacionin e menaxhimit të shitjeve në dosjet e klientit duke skanuar dokumentet direkt në Salesforce.
• Aplikacioni Xerox® Audio Documents: Shndërroni në mënyrë të sigurt kopjimin në skedarë audio, kështu që udhëtarët, multitaskerat ose entuziastët e audios mund të dëgjojnë gjatë lëvizjes ose kur leximi nuk është një mundësi.
• Aplikacioni Xerox® Connect për Concur: Gëzoni rimbursimin e shpenzimeve pa sherr me skanimin me shumë marrje. Të dhënat e faturave ekstraktohen në një raport shpenzimesh.
• Aplikacioni Xerox® Forms Manager: Thjeshton menaxhimin e formave të shumëfishta ndërsa zvogëlon rreziqet e paraqitjes me bazë letre. Me aftësi inteligjente të rrugëzimit përmes kodeve QR të ngulitura, format e skanuara drejtohen automatikisht në adresën e duhur të postës elektronike.
• Aplikacioni Xerox® Auto-Redaction: Anonimizoni të dhëna private ose konfidenciale nga dokumentet tuaja. Shabllonet e thjeshtë heqin të dhënat në të gjithë dokumentin.

Pajisjet që lejojnë teknologjinë ConnectKey® mbështesin funksione të zakonshme që punojnë në mënyrë të ngjashme në çdo pajisje, kështu që përdoruesit të mësojnë aplikacione vetëm një herë dhe t’i zbatojnë ato në të gjithë flotën. Rrëshqitni dhe trokitni nëpër rrugën tuaj të thjeshtuar të punës në një ekran të madh, me ngjyra, si tablet. Kur një rrjedhë pune dixhitale udhëton nëpër një flotë të pasuruar me teknologjinë ConnectKey®, përvoja e përdoruesit është gjithmonë e qëndrueshme – pavarësisht nga modeli – dhe asgjë nuk inkurajon produktivitetin si një proces i njohur.

Dhe kjo është një nga shumë arsyet që Keypoint Intelligence kohët e fundit njohu Xerox si udhëheqësin 2019-2020 në Platformën MFP dhe Ekosistemin e Aplikacioneve.

Atëherë, çfarë po pret? Na kontaktoni për të mësuar më shumë se si aplikacionet e rrjedhës së punës Xerox® mund t’ju ndihmojnë të modernizoni proceset e dokumentit tuaj dhe të përmirësoni rrjedhën tuaj dixhitale.


Read More

3 aplikacione kryesore financiare për të shpejtuar proceset e biznesit deri në 88%*

on

E dinit që Printeri juaj mund të përshpejtojë proceset tuaja të financimit deri në 88%*

Faturimi, shpenzimet dhe proceset e tjera të biznesit mund të jenë të vështira, veçanërisht kur bëhet fjalë për letër. Eliminoni mosmarrëveshjet dhe joefikasitetin me printerët Xerox® AltaLink® dhe VersaLink® të pajisur me teknologji Xerox® ConnectKey®. Transformimi i printerit tuaj në shumë më tepër – me Aplikacione të personalizuara për të qenë një ndihmës i vërtetë dixhital në vendin e punës.

3 aplikacionet kryesore të financave ConnectKey®:

Aplikacioni Xerox® Connect Sage™ Intacct
Ju ndihmon të shmangni kostot e fshehura që lidhen me përpunimin manual të llogarive si tarifat e vonuara, gabimet dhe zbritjet e hershme të pagesës. Përpunimi dhe pagesa është aq e thjeshtë sa skanimi, rishikimi dhe dorëzimi. Nuk ka më pengesa ose prapambetje – vetëm kohë reale dhe kursime të kostos.

Aplikacioni Xerox® Connect for QuickBooks™ Online
Lidh përdoruesit direkt me shërbimin në internet për të modernizuar procesin e raportimit të shpenzimeve. Eliminoni problemet dhe joefikasitetin me disa hapa të thjeshtë në printer. Skanoni shumë fatura në të njëjtën kohë, shikoni paraprakisht, ndryshoni, dorëzoni dhe madje njoftoni aprovuesin duke përdorur ekranin tuaj të personalizuar të prekjes.

Aplikacioni Xerox® Connect for NetSuite®
Me këtë aplikacion shoqërues thelbësor për NetSuite, ju mund të bëni që proceset e letrës të lëvizin me shpejtësi dixhitale. Integroni format dhe dokumentet nga të cilat varen proceset e biznesit tuaj dhe krijoni skedarë dixhitalë të kërkueshëm në printerin kur skanoni. Me aftësitë e kërkimit intuitiv, gjeni dokumentet që ju nevojiten në një moment.

Asistenti juaj dixhital i punës në Xerox është gati dhe po pret.
Rregulloni rrjedhat e punës dhe zbutni proceset komplekse në çdo ambient zyre me printerët dhe aplikacionet AltaLink® dhe VersaLink® të mundësuara nga teknologjia Xerox® ConnectKey®.

Zbuloni Aplikacionet Xerox për vendin tuaj të punës>https://www.xerox.com/en-us/connectkey/workplace-apps

* https://www.ascendsoftware.com/blog/how-much-time-should-it-take-to-process-an-invoice-with-automation-software

© 2020 Korporata Xerox Të gjitha të drejtat e rezervuara. Xerox®, AltaLink®, VersaLink® dhe ConnectKey® janë marka tregtare të Xerox Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe / ose vende të tjera.


Read More

3 Aplikacionet më të mira për të tejkaluar sfidat e të sotmes

on

Kohët e fundit kanë treguar se si fuqia e teknologjisë ofron mënyra të reja pune kur vihet përballë sfidave të reja. Tani është koha që të optimizoni mjedision tuaj fleksibël të punës – brenda dhe jashtë zyrës. Mësoni se si printerat Xerox® ConnectKey® AltaLink® dhe VersaLink® mund të ndihmojnë që ta bëjnë punën hibride më të lehtë.

3 Aplikacionet më të mira për një vend pune Fleksibël ConnectKey®:

Xerox® Connect për Aplikacionin SignNow

eSignatures ju lejojnë që të mbani dokumentat dhe marrëveshjet e rëndësishme në lëvizje – gjë që tani mund të bëhet direkt nga printeri juaj Xerox®. Kurseni kohë duke dërguar, ruajtur dhe nënshkruar dokumenta duke përdorur asgjë më shumë sesa paneli me prekje i printerit.

Xerox® Connect për Aplikacionin XMPie

Akses i menjëhershëm në mbi 50 modele të krijuara profesionalisht përfshirë njoftime të vlefshme për COVID-19 që përfshijnë shenjat & simptomat, faktet dhe këshilla. Plus, vazhdoni të jeni të angazhuar me klientët dhe perspektivat falë fuqisë së personalizimit – krijoni dhe dërgoni kalendarë, karta, postera dhe më shumë përmes udhëzimeve të thjeshta në ekran.

Xerox® Connect për Aplikacionin Exchange Online

Dërgojuni dokumente kontakteve tuaja në sekonda. Aksesoni shpejt dhe kërkoni në listën e kontakteve personale dhe të organizatës suaj direkt në printer – me gjithë sigurinë dhe parandalimin e humbjes së të dhënave që pritet. Të dorëzuara përmes Exchange Online duke siguruar që marrësit të njohin adresën tuaj të dërguesit në mesazhet e tyre të ardhura.

Asistenti juaj dixhital i vendit të punës është gati dhe po pret.
Rregulloni rrjedhat e punës dhe zbutni proceset komplekse në çdo ambient zyre me printerët dhe aplikacionet AltaLink® dhe VersaLink® të fuqizuara nga teknologjia Xerox® ConnectKey®.

Zbuloni Aplikacionet Xerox për vendin tuaj të punës >https://www.xerox.com/en-us/connectkey/workplace-apps

© 2020 Xerox Corporation. All rights reserved. Xerox®, AltaLink®, VersaLink® and ConnectKey® are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. BR32458


Read More

Teknologjia Xerox® ConnectKey® – Intuitive dhe e personalizuar

on

Me dizajnin fleksibël të Teknologjisë Xerox® ConnectKey®, ju mund të personalizoni panelin me prekje të printerit për të punuar ashtu siç doni ju, duke përfshirë workflow sprecifike me një prekje për në / nga cloud ose rrjetet lokale.

Ju dini tashmë se si ta përdorni
Eksperienca multi-touch — mënyra se si miliona përdorues ndërveprojnë sot me telefonat dhe tabletat më moderne — është e disponueshme tani në gamën e printerave AltaLink® and VersaLink® të pajisur me teknologjinë Xerox® ConnectKey® Technology që ju ndihmon të bëni punën shpejt dhe lehtë.

Bëjini gjërat me një prekje
Ndërfaqja intuitive dhe e personalizuar, e ngjashme me tabletat, balancon thjeshtësinë dhe efiçencën dhe redukton hapat për të kryer punët me një prekje të vetme.
Le të personalizojmë
Me dizajnin fleksibël të Teknologjisë ConnectKey, ndërfaqja e printerit mund të personalizohet për të ofruar vetëm aplikacionet që ju përdorni më shpesh, duke përfshirë workflow specifike me një prekje për në / nga cloud ose rrjetet lokale.

E lehtë për tu përshtatur me kërkesa minimale për TI
Home screen është gati të përshtatet për të punuar në mënyrën tuaj. Dhe wizarded e instalimit bëjnë instalimin shpejt dhe lehtë — edhe për përdoruesit jo-teknikë — pa patur nevojë të thërrsin (dhe të presin për) TI.
© 2020 Xerox Corporation. All rights reserved. Xerox®, AltaLink®, VersaLink® and ConnectKey® are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. BR30946

Read More