Sot organizatat kanë akses në më shumë teknologji dhe informacion se kurrë më parë. Xerox® DocuShare® është krijuar për të maksimizuar këtë potencial; një platformë e menaxhimit të përmbajtjes për të çuar më tej grupet e punës për të minimizuar telashet dhe zhgënjimin e flukseve manuale të punës.

Fuqizimi i rrjedhave të punës

Me DocuShare çdo përdorues është i autorizuar të bëjë më shumë duke automatizuar detyrat e përsëritura që eliminojnë hapat joefikas dhe të prirur ndaj gabimeve që humbin kohë dhe para. Plus, flukset intuitive të punës mund të krijohen për të dërguar njoftime, për të drejtuar automatikisht skedarët në vendndodhjen e duhur, madje edhe për të menaxhuar ciklin e jetës duke i liruar përdoruesit për detyra më produktive.

Përtej zyrës

Bashkëpunoni me anëtarët e ekipit dhe palët e jashtme kudo, në çdo kohë. Ndarja e dokumenteve dhe rrjedhave të punës është e lehtë dhe e sigurt, duke i lejuar organizatës suaj të kontrollojë aksesin në mënyrë të qartë. Kjo do të thotë se puna mund të kryhet në bashkëpunim pa asnjë kompromis për privatësinë dhe sigurinë e të dhënave tuaja.

Mbroni biznesin tuaj

DocuShare është ndërtuar për të siguruar përmbajtjen e vlefshme që i besohet. Pavarësisht nëse zgjidhni renë kompjuterike ose hosting të lokalizuar, kontrollet e fuqishme të aksesit sigurojnë që vetëm përdoruesit e autorizuar të shohin përmbajtjen e disponueshme për ta. Për më tepër, ai automatizon rishikimin, përditësimin dhe asgjësimin e dokumenteve tuaja kritike për biznesin, duke siguruar që auditimi dhe pajtueshmëria janë një ushtrim më i thjeshtë dhe më i lehtë.

Mësoni më shumë rreth Docushare


This image has an empty alt attribute; its file name is simple_md_20210607090557.png

©2021 Xerox Corporation. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Xerox® dhe DocuShare® janë marka tregtare të Xerox Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vende të tjera.