Xerox® DocuShare® – Transformoni proceset dhe bëni që puna… të rrjedhë për një biznes të përmirësuar dhe elastik.

Pse DocuShare?

Xerox® DocuShare® ofron platformën ideale të menaxhimit të përmbajtjes qendrore për transformimin tuaj dixhital. DocuShare e bën të lehtë fillimin e dixhitalizimit të skedarëve të letrës dhe automatizimin e proceseve kyçe për të reduktuar detyrat manuale dhe për të lejuar punonjësit dhe palët e jashtme të interesit në çdo vend që të kenë akses në përmbajtjen që u nevojitet.

DocuShare me një shikim

Regjistroni përmbajtje të strukturuar dhe të pastrukturuar thjesht dhe pa probleme për të ndihmuar zyrën tuaj të bëhet dixhitale.
Menaxhoni informacionin dhe pajtueshmërinë me lehtësi – kategorizoni, ruani dhe organizoni përmbajtjen e biznesit gjatë gjithë ciklit të tij jetësor.
Bashkëpunoni më mirë dhe promovoni komunikimin përmes aftësive të bashkëpunimit në nivel dokumenti që ndihmojnë ekipet të punojnë në mënyrë më efikase.
Mbani informacionin të sigurt, mbroni të dhënat e ndjeshme dhe minimizoni rrezikun e organizatës suaj me gjurmimin, raportimin dhe ruajtjen e auditueshme.
Qasuni çdo gjëje, në çdo kohë, kudo me aftësi të fuqishme kërkimi për të gjetur përmbajtje kritike për biznesin në çdo pajisje.

Përfitimet e DocuShare

Transformimi dixhital progresiv

Me DocuShare, mund të ndërtoni me lehtësi procese të reja pune që reduktojnë letrën, duke eliminuar mangësitë e gjata dhe të prirura për gabime të futjes manuale të të dhënave. Plus, format e internetit efikase, intuitive dhe miqësore me celularin mund të vendosen për të krijuar flukse pune plotësisht të dixhitalizuara, të automatizuara, si porositë e shitjeve, aplikimet për punë, rimbursimet e shpenzimeve, etj.

Lidhuni dhe bashkëpunoni

Me DocuShare përmbajtja është e aksesueshme në çdo kohë, kudo në çdo pajisje për kolegët dhe më gjerë. Meqenëse asnjë biznes nuk është një ishull, shtrihuni jashtë organizatës suaj te palët e treta me qetësi që lejet e aksesit sigurojnë që të ndani vetëm atë që dëshironi.

Përmbajtje me vlerë të siguruar

Pavarësisht nëse zgjidhni renë kompjuterike ose hosting të lokalizuar, kontrollet e fuqishme të aksesit sigurojnë që vetëm përdoruesit e autorizuar të shohin përmbajtjen e disponueshme për ta. Për më tepër, ai automatizon rishikimin, përditësimin dhe asgjësimin e dokumenteve tuaja kritike për biznesin, duke siguruar që auditimi dhe pajtueshmëria janë një ushtrim më i thjeshtë dhe më i lehtë.

Kontaktoni dhe zbuloni se si specialistët tanë të menaxhimit të përmbajtjes mund të zbatojnë një zgjidhje DocuShare për të optimizuar rrjedhën tuaj të punës dhe për të mbrojtur të ardhmen organizatën tuaj.

Studimet e rasteve

Si e ndihmoi DocuShare një prodhues 99-vjeçar mobiljesh të digjitalizonte 500,000 dokumente

Ndryshimi është i vështirë kur ke qenë për aq kohë sa Fairfield Chair. Por kompania e dinte se duhej të transformonte proceset e saj në vendin e punës për të qëndruar në krye në epokën dixhitale.

Lexo më shumë

Si i ndihmoi DocuShare shërbimet financiare të çliroheshin nga letra

Shihni se si firma e shërbimeve financiare, Freedman & Co., përdori DocuShare për të dixhitalizuar dhe menaxhuar me lehtësi vëllimet e skedarëve të ndjeshëm të klientëve, duke ndihmuar përfundimisht në nxitjen e një dekade rritjeje.

Lexo më shumë

Çmimet

DocuShare u rendit si Lider

DocuShare njihet si zgjedhja kryesore në Menaxhimin e Përmbajtjes së Ndërmarrjeve (ECM).

G2 dhe Grupi i Kërkimeve Info-Tech e njohin DocuShare si një lider në ECM.

DocuShare përfshihet në çmimin e Linjës së Vitit të Softuerit të Imazhe të Dokumentit të BLI-së 2021. Mësoni më shumë rreth Document Imaging Software Line of the Year award.

Burimi: G2 Pranverë 2021 Raportet dhe Pranverë 2021 Raporti ECM Emotional Footprint nga SoftwareReviews, G2 është një ndarje e firmës kërkimore dhe këshilluese të IT Info-Tech Research Group.

This image has an empty alt attribute; its file name is CCS-New-2.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is simple_md_20210607090557.png

©2021 Xerox Corporation. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Xerox® dhe DocuShare® janë marka tregtare të Xerox Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vende të tjera.