Si i përgatitni proceset e biznesit tuaj për t’u bërë gati për rritje?

Përmbajtja dixhitale është thelbësore për kryerjen e punës në çfarëdo forme që duhet – dokumente, forma, imazhe, video… Me anëtarët e ekipit dhe palët kryesore të interesuara të shpërndarë gjithnjë e më shumë, Xerox® DocuShare® ofron platformën ideale qendrore të menaxhimit të përmbajtjes për të nisur udhëtimin tuaj të transformimit dixhital. DocuShare e bën të lehtë fillimin e dixhitalizimit të skedarëve të letrës dhe automatizimin e proceseve kyçe për të reduktuar detyrat manuale dhe për t’i lejuar individët në çdo vend të kenë akses në përmbajtjen që u nevojitet.

Transformim dixhital pa probleme
Proceset ekzistuese të shkallëzuara të bazuara në letër mund të digjitalizohen në mënyrë progresive për të rrjedhur në procedurat e kompanisë për të shmangur ndërprerjet. DocuShare asimilon lehtësisht skedarët nga printerët shumëfunksionalë, skanerët desktop, madje edhe pajisjet celulare dhe, pasi të konvertohen, të gjithë skedarët tuaj tani lëshohen për automatizimin e rrjedhës së punës.

Transformoni në një mënyrë më të mirë
Së bashku me DocuShare, proceset e reja të punës dixhitale krijohen lehtësisht për të ndihmuar në heqjen e nevojës për letër. Ndër përfitimet e tjera, kjo eliminon kohën, koston, gabimet dhe mangësitë e futjes manuale të të dhënave. Në vend të kësaj, vendosni forma web efikase, intuitive dhe miqësore për celularin për të bërë flukse pune plotësisht të dixhitalizuara, të automatizuara, si porositë e shitjeve, aplikimet për punë, rimbursimet e shpenzimeve dhe më shumë.

Lidhuni dhe bashkëpunoni
Pavarësisht nëse zgjidhni hostimin në cloud ose e menaxhoni vetë, përmbajtja është e sigurt dhe e aksesueshme në çdo kohë, kudo në çdo pajisje për kolegët dhe më gjerë. Meqenëse asnjë biznes nuk është një ishull, shtrihuni jashtë organizatës suaj te palët e treta me qetësi që lejet e aksesit sigurojnë që të ndani vetëm atë që dëshironi.

Mësoni më shumë rreth Docushare


This image has an empty alt attribute; its file name is simple_md_20210607090557.png

©2021 Xerox Corporation. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Xerox® dhe DocuShare® janë marka tregtare të Xerox Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vende të tjera.