Qe prej 18 vjetesh CCS, duke levruar teknologji dhe hardware, klasifikohet si nje nga shoqerite lider ne Shqiperi ne fushen e teknologjise dhe te sistemeve mbeshtetese. Ne nuk shperndajme thjesht produkte por ofrojme dhe sigurojme sherbim te avancuar mirembajtjes dhe mbeshtetes per te gjithe tregun. Ne i sigurojme  Teknologji dhe Sisteme Kyce Biznesi, shumices se Kompanive Telco dhe Bankave ne Shqiperi.

CCS siguron gjithashtu 24×7 sherbime mirebajteje on-site per operatoret e telefonave celulare, Albanian Telecom dhe per disa banka kryesore ku perfshihet dhe Banka e Shqiperise. Si nje reference te rendesishme permendim asistencen e sistemeve me te rendesishme kombetare mbi pagesat sic eshte sistemi inter-bankar (AIPS) si dhe zyres Qendrore te Kembimit Valutor (retail payment – AECH).

Ne nuk zhvillojme ndonje aplikacion specific per tregun Shqipetar, por ofrojme zgjidhje qe bazohen ne eksperiencat me te mira dhe me te njohura derkombetare. Per keto aplikacione dhe zgjidhje per biznesin ne sigurojme personalizim ne nivel kombetar, integrim te biznesit dhe mbeshtetje kombetare. Ne kete menyre, ne besojme qe klientet tane kane ne dispozicion standartet/produktet me te larta nderkombetare dhe perfitojne mbeshtetjen dhe suportin e nje prej kompanive me te forta ne treg sic eshte CCS (e cila bashkangjit performancen e larte me cmimin me se te arsyeshem  te ketyre sherbimeve).

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Subject (required)

    Your Message

    Per cdo kerkese ne lidhje me suportin teknik, plotesoni formen me poshte: