Ne e kuptojmë se blerja e një sistemi të ri për organizatën tuaj mund të kërkojë një investim të konsiderueshëm. Por ne mund të bëjmë që kapitali juaj në dispozicion të jetë më I vlefshëm për ju me shërbimet tona të financimit.

CCS ka partneritet me __________, një nga aktorët kryesorë të industrisë financiare në vend për të vënë në dispozicion mundësitë e financimit për të gjithë klientët tanë. Nëse juaji është një institucion publik ose privat i arsimit, një korporatë, apo ndonjë subjekt tjetër, CCS mund të ofrojë opsione të financimit që do të ketë kuptim për ju. Ne mund të ndryshojmë kushtet dhe llojet e financimit për të marrë pagesat tuaja në një formë që do ju leverdisë.

Shumica e kërkesave mund të miratohen brenda ___________ dhe partneri ynë leasing siguron nivelin më të lartë të shërbimit të klientit për t’ju lehtësuar dhe për të bërë të gjithë procesin një kënaqësi.

Ju lutem vizitoni zyrat tona për të diskutuar drejtpërdrejt rreth zgjidhjeve tona të financimit.

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Subject (required)

    Your Message