• Reduktimi i ndikimit në mjedis përmes inovacionit. Teknologjia Xerox® ConnectKey®
  Dizajni i printerëve dhe zgjidhjeve Xerox përfshin përparësitë mjedisore – është më mirë për mjedisin, përdoruesit dhe biznesin. Thjeshtimi i punës, përmirësimi i produktivitetit dhe lidhja e botës fizike dhe dixhitale pa ndikuar negativisht në mjedis, shëndetin dhe sigurinë e njeriut. Përpiqen të tejkalojnë eko-çertifikatat më të njohura në botëTë gjithë Printerët Xerox® AltaLink® dhe VersaLink® janë vlerësuar me EPEAT dhe arrijnë çertifikimin në numrin më të lartë të vendeve. …
 • Një qasje gjithëpërfshirëse dhe proaktive ndaj sigurisë. Teknologjia Xerox® ConnectKey®.
  Me kërcënime të vazhdueshme për sigurinë që vazhdojnë të përhapen, siguria është një përparësi kryesore për çdo biznes. Printerët Xerox® AltaLink® dhe VersaLink®, me qasjen holistike të ConnectKey® Technology, mbron printerët, të dhënat dhe dokumentet. Kjo është arsyeja pse qeveritë dhe bizneset më të sigurta zgjedhin printerët Xerox. Parandaloni hyrjen e paautorizuarGrupi i plotë i aftësive parandalon sulmin keqdashës ose hyrjen e paautorizuar në printer – të gjitha pikat e …
 • Shërbime Inteligjente për Vendin e punës. Aplikacione.
  Mënyra të reja për të drejtuar proceset e dokumenteve dhe për të përmirësuar rrjedhën dixhitale të punës Transformimi dixhital është i ndryshëm për të gjithë. A jeni vetëm në proces, apo keni bërë tashmë përparim të konsiderueshëm? Kudo që të jeni në udhëtimin tuaj të transformimit dixhital do të zbuloni shumë gjëra që mund të përtëriten dhe përmirësohen. Pronarët e bizneseve me madhësi të vogël në të mesme, ekipet e …
 • 3 aplikacione kryesore financiare për të shpejtuar proceset e biznesit deri në 88%*
  E dinit që Printeri juaj mund të përshpejtojë proceset tuaja të financimit deri në 88%* Faturimi, shpenzimet dhe proceset e tjera të biznesit mund të jenë të vështira, veçanërisht kur bëhet fjalë për letër. Eliminoni mosmarrëveshjet dhe joefikasitetin me printerët Xerox® AltaLink® dhe VersaLink® të pajisur me teknologji Xerox® ConnectKey®. Transformimi i printerit tuaj në shumë më tepër – me Aplikacione të personalizuara për të qenë një ndihmës i vërtetë …
 • 3 Aplikacionet më të mira për të tejkaluar sfidat e të sotmes
  Kohët e fundit kanë treguar se si fuqia e teknologjisë ofron mënyra të reja pune kur vihet përballë sfidave të reja. Tani është koha që të optimizoni mjedision tuaj fleksibël të punës – brenda dhe jashtë zyrës. Mësoni se si printerat Xerox® ConnectKey® AltaLink® dhe VersaLink® mund të ndihmojnë që ta bëjnë punën hibride më të lehtë. 3 Aplikacionet më të mira për një vend pune Fleksibël ConnectKey®: Xerox® Connect për Aplikacionin SignNow eSignatures ju …
 • Teknologjia Xerox® ConnectKey® – Intuitive dhe e personalizuar
  Me dizajnin fleksibël të Teknologjisë Xerox® ConnectKey®, ju mund të personalizoni panelin me prekje të printerit për të punuar ashtu siç doni ju, duke përfshirë workflow sprecifike me një prekje për në / nga cloud ose rrjetet lokale. Ju dini tashmë se si ta përdorniEksperienca multi-touch — mënyra se si miliona përdorues ndërveprojnë sot me telefonat dhe tabletat më moderne — është e disponueshme tani në gamën e printerave AltaLink® …