E dinit që Printeri juaj mund të përshpejtojë proceset tuaja të financimit deri në 88%*

Faturimi, shpenzimet dhe proceset e tjera të biznesit mund të jenë të vështira, veçanërisht kur bëhet fjalë për letër. Eliminoni mosmarrëveshjet dhe joefikasitetin me printerët Xerox® AltaLink® dhe VersaLink® të pajisur me teknologji Xerox® ConnectKey®. Transformimi i printerit tuaj në shumë më tepër – me Aplikacione të personalizuara për të qenë një ndihmës i vërtetë dixhital në vendin e punës.

3 aplikacionet kryesore të financave ConnectKey®:

Aplikacioni Xerox® Connect Sage™ Intacct
Ju ndihmon të shmangni kostot e fshehura që lidhen me përpunimin manual të llogarive si tarifat e vonuara, gabimet dhe zbritjet e hershme të pagesës. Përpunimi dhe pagesa është aq e thjeshtë sa skanimi, rishikimi dhe dorëzimi. Nuk ka më pengesa ose prapambetje – vetëm kohë reale dhe kursime të kostos.

Aplikacioni Xerox® Connect for QuickBooks™ Online
Lidh përdoruesit direkt me shërbimin në internet për të modernizuar procesin e raportimit të shpenzimeve. Eliminoni problemet dhe joefikasitetin me disa hapa të thjeshtë në printer. Skanoni shumë fatura në të njëjtën kohë, shikoni paraprakisht, ndryshoni, dorëzoni dhe madje njoftoni aprovuesin duke përdorur ekranin tuaj të personalizuar të prekjes.

Aplikacioni Xerox® Connect for NetSuite®
Me këtë aplikacion shoqërues thelbësor për NetSuite, ju mund të bëni që proceset e letrës të lëvizin me shpejtësi dixhitale. Integroni format dhe dokumentet nga të cilat varen proceset e biznesit tuaj dhe krijoni skedarë dixhitalë të kërkueshëm në printerin kur skanoni. Me aftësitë e kërkimit intuitiv, gjeni dokumentet që ju nevojiten në një moment.

Asistenti juaj dixhital i punës në Xerox është gati dhe po pret.
Rregulloni rrjedhat e punës dhe zbutni proceset komplekse në çdo ambient zyre me printerët dhe aplikacionet AltaLink® dhe VersaLink® të mundësuara nga teknologjia Xerox® ConnectKey®.

Zbuloni Aplikacionet Xerox për vendin tuaj të punës>https://www.xerox.com/en-us/connectkey/workplace-apps

* https://www.ascendsoftware.com/blog/how-much-time-should-it-take-to-process-an-invoice-with-automation-software

© 2020 Korporata Xerox Të gjitha të drejtat e rezervuara. Xerox®, AltaLink®, VersaLink® dhe ConnectKey® janë marka tregtare të Xerox Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe / ose vende të tjera.