Kohët e fundit kanë treguar se si fuqia e teknologjisë ofron mënyra të reja pune kur vihet përballë sfidave të reja. Tani është koha që të optimizoni mjedision tuaj fleksibël të punës – brenda dhe jashtë zyrës. Mësoni se si printerat Xerox® ConnectKey® AltaLink® dhe VersaLink® mund të ndihmojnë që ta bëjnë punën hibride më të lehtë.

3 Aplikacionet më të mira për një vend pune Fleksibël ConnectKey®:

Xerox® Connect për Aplikacionin SignNow

eSignatures ju lejojnë që të mbani dokumentat dhe marrëveshjet e rëndësishme në lëvizje – gjë që tani mund të bëhet direkt nga printeri juaj Xerox®. Kurseni kohë duke dërguar, ruajtur dhe nënshkruar dokumenta duke përdorur asgjë më shumë sesa paneli me prekje i printerit.

Xerox® Connect për Aplikacionin XMPie

Akses i menjëhershëm në mbi 50 modele të krijuara profesionalisht përfshirë njoftime të vlefshme për COVID-19 që përfshijnë shenjat & simptomat, faktet dhe këshilla. Plus, vazhdoni të jeni të angazhuar me klientët dhe perspektivat falë fuqisë së personalizimit – krijoni dhe dërgoni kalendarë, karta, postera dhe më shumë përmes udhëzimeve të thjeshta në ekran.

Xerox® Connect për Aplikacionin Exchange Online

Dërgojuni dokumente kontakteve tuaja në sekonda. Aksesoni shpejt dhe kërkoni në listën e kontakteve personale dhe të organizatës suaj direkt në printer – me gjithë sigurinë dhe parandalimin e humbjes së të dhënave që pritet. Të dorëzuara përmes Exchange Online duke siguruar që marrësit të njohin adresën tuaj të dërguesit në mesazhet e tyre të ardhura.

Asistenti juaj dixhital i vendit të punës është gati dhe po pret.
Rregulloni rrjedhat e punës dhe zbutni proceset komplekse në çdo ambient zyre me printerët dhe aplikacionet AltaLink® dhe VersaLink® të fuqizuara nga teknologjia Xerox® ConnectKey®.

Zbuloni Aplikacionet Xerox për vendin tuaj të punës >https://www.xerox.com/en-us/connectkey/workplace-apps

© 2020 Xerox Corporation. All rights reserved. Xerox®, AltaLink®, VersaLink® and ConnectKey® are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. BR32458