Me dizajnin fleksibël të Teknologjisë Xerox® ConnectKey®, ju mund të personalizoni panelin me prekje të printerit për të punuar ashtu siç doni ju, duke përfshirë workflow sprecifike me një prekje për në / nga cloud ose rrjetet lokale.

Ju dini tashmë se si ta përdorni
Eksperienca multi-touch — mënyra se si miliona përdorues ndërveprojnë sot me telefonat dhe tabletat më moderne — është e disponueshme tani në gamën e printerave AltaLink® and VersaLink® të pajisur me teknologjinë Xerox® ConnectKey® Technology që ju ndihmon të bëni punën shpejt dhe lehtë.

Bëjini gjërat me një prekje
Ndërfaqja intuitive dhe e personalizuar, e ngjashme me tabletat, balancon thjeshtësinë dhe efiçencën dhe redukton hapat për të kryer punët me një prekje të vetme.
Le të personalizojmë
Me dizajnin fleksibël të Teknologjisë ConnectKey, ndërfaqja e printerit mund të personalizohet për të ofruar vetëm aplikacionet që ju përdorni më shpesh, duke përfshirë workflow specifike me një prekje për në / nga cloud ose rrjetet lokale.

E lehtë për tu përshtatur me kërkesa minimale për TI
Home screen është gati të përshtatet për të punuar në mënyrën tuaj. Dhe wizarded e instalimit bëjnë instalimin shpejt dhe lehtë — edhe për përdoruesit jo-teknikë — pa patur nevojë të thërrsin (dhe të presin për) TI.
© 2020 Xerox Corporation. All rights reserved. Xerox®, AltaLink®, VersaLink® and ConnectKey® are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. BR30946