Canta

Canta

HP 15.6 Slim Topload

HP 15.6 Slim Topload Per cdo profesionist, HP Slim Topload eshte nje miks i kujdesshem i stilit...

Canta

HP Essential Backpack

HP Essential Backpack Nje cante shpine rezistente e dizenjuar per te mbajtur laptope me diagonale...

Memorie

Memorie Dinamike

SSD

Rrisni shpejtesine, ulni konsumin e energjise, dhe rrisni performancen e kompjuterit tuaj duke e...

Memorie Dinamike

USB

Zgjidhni produktin me te pershtatshem per ju nga gama e USB Flash Drive.

Kabllo

Mause

Tastiera

Let's make things Easier, let's make things Faster, let's make things Better