Me kërcënime të vazhdueshme për sigurinë që vazhdojnë të përhapen, siguria është një përparësi kryesore për çdo biznes. Printerët Xerox® AltaLink® dhe VersaLink®, me qasjen holistike të ConnectKey® Technology, mbron printerët, të dhënat dhe dokumentet. Kjo është arsyeja pse qeveritë dhe bizneset më të sigurta zgjedhin printerët Xerox.

Parandaloni hyrjen e paautorizuar
Grupi i plotë i aftësive parandalon sulmin keqdashës ose hyrjen e paautorizuar në printer – të gjitha pikat e mundshme të hyrjes janë të siguruara.

Zbuloni sjellje të dyshimtë ose dashakeqe
Testi Gjithëpërfshirës i Verifikimit të Firmware siguron alarme nëse janë zbuluar ndonjë ndryshim të dëmshëm në printer për të penguar sulmet para se ato të ndodhin.

Mbroni të dhënat dhe dokumentet
Parandaloni transmetimin e qëllimshëm ose të paqëllimtë të të dhënave kritike te palët e paautorizuara.

Partneritetet e jashtme
Duke partnerizuar dhe bashkëpunuar ngushtë me më të mirët në industri – McAfee * dhe Cisco – sigurohet një siguri gjithëpërfshirëse që shkon përtej bazave.

Zbuloni zgjidhje Xerox për vendin tuaj të punës

  • Xerox® AltaLink®

© 2020 Korporata Xerox Të gjitha të drejtat e rezervuara. Xerox®, AltaLink®, VersaLink® dhe ConnectKey® janë marka tregtare të Xerox Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe / ose vende të tjera.