Shërbim & Suport

on 26 Qershor, 2016

Servisi i duhur dhe mirëmbajtja e rregullt e sistemeve dhe pajisjeve tuaja është e rëndësishme që cdo gjë të shkojë mirë. Ekspertët tanë të certifikuar nga prodhuesit do ju ofrojnë shërbimin më të mirë në kohën më të shkurtër. Për Suportin Teknik klikoni Këtu

Të zgjedhësh produktin e duhur shpesh kërkon ekspertizën e duhur. Ekipi ynë I konsulentëve do ju ofrojë këshillat më të mira për të facilituar zgjedhjen tuaj, në mënyrë që të aplikoni cfarë është më e mira për biznesin tuaj. Për Konsulencë, klikoni Këtu

Blerja e një produkti apo shërbimi, shpesh mund të kthehet në një process të kushtueshëm. Ndaj, CCS konsideron ofrimin e opsioneve të financimit për të thjeshtuar investimet tuaja. Për Financim, klikoni Këtu

Read More

Zgjidhje sipas Teknologjisë

on 25 Qershor, 2016

CCS siguron zgjidhje dhe teknologji duke u bazuar mbi njohurite teknologjike me moderne dhe te njohura nderkombetare. Ne, ne bashkepunim te vazhdueshem me kompanite me te njohura nderkombetare ne teknologji si HP, Xerox, IBM, ZyXEL, Sharp, Brother, Microsoft, Oracle, McAfee, Veritas etj. si dhe me kompanite lidera me te medhenj per Software, solution provider dhe system/technology integrators. Ne po perpiqemi qe ti ofrojme klienteve tane shumllojshmeri sherbimesh, teknologjish dhe zgjidhjesh te besueshme dhe te sigurta

kliko për më shumë

Read More