Flexible Capacity i HP ju jep aftësinë për të pasur miksin e duhur të IT që të përballojë të gjithë ngarkesën e punës tuaj – tradicionale apo cloud – të thjeshtojë eksperiencën IT, dhe të qendrojë i fokusuar në suksesin e biznesit.

Ndryshe nga cloud publik, HPE Flexible Capacity është një shërbim i realizuar në vendndodhjen tuaj, që ju jep akses në cdo resurs infrastrukture që ju nevojitet, pa humbur asnjëherë kontrollin. Ndryshe nga modele të tjera të industrisë, kjo zgjidhje ofron pagesa mbi bazën e konsumit të pajisjeve IT.

E gjithë shpejtësia që ju duhet për të rritur biznesin tuaj realizohet nga HPE Flexible Capacity. Eksploroni pse HPE Flexible Capacity është shërbimi i vetëm që ju mundëson arritjen e kërkesave tuaja me shpejtësinë e biznesit të kohës moderne.