Computer Copier System (CCS), e themeluar me 1993, eshte nje Shoqeri e cila ofron Teknologji, Zgjidhje dhe Sherbime Informatike per te gjithe tregun e Informacionit Teknologjik Shqipetar. Ne besojme fortesisht ne nje kontribut positiv dhe te pakrahasueshem qe Informacioni Teknologjik mund te kete ne zhvillimin ekonomik dhe social te vendit.