Duke qene se Computer & Copier Systems (CCS) u krijua me misionin per te qene nje kompani “dedikuar sherbimit”, misioni yne kryesor eshte ai i ofrimit te zgjidhjeve dhe sherbimeve te duhura ne teknologjine e informacionit per kompanite e mesme dhe te medha te biznesit shqiptar, permes nje teknologjie fokusuar ne shperndarjen unike te sherbimit sipas nevojave te klientit.

Misioni yne eshte te ofrojme ekspertizen dhe pervojen e specialisteve tane, bazuar ne eksperiencen nderkombetare te partnereve tane. Ne duam qe klientet tane te marrin nepermjet nesh zgjidhjet me te mira dhe me te vlefshme per ta ne teknologjine e Informacionit.