Pse CCS?

  • CCS ofron ekspertize te plote ne te gjitha komponentet IT duke nisur qe nga networking, infrastruktura dhe sistemet operative ne konsulencen per bizneset, sigurine e informaciont dhe edukimin. Fokusuar tek njerezit, CCS do te vazhdoje te udheheqe njohurite mbi industrine.
  • Sherbime te plota te ciklit te kompanive, nga percaktimi i kerkesave per biznesin e deri tek sigurimi i sherbimeve te menaxhuara.
  • Nje kompani fokusuar mbi industrine do t’ju ofroje sherbimet e kerkuara paralel me informacionet me te fundit te tregut, duke u bere per ju nje partner biznesi afatgjate.
  • Dijet e avancuara mbi sigurine te CCS do t’ju ndihmojne te implementoni jo vetem zgjidhje IT, por ne do ta bejme kete zgjidhje te sigurt dhe te besueshme.
  • CCS eshte ne partneritet me kompanite me te njohura, lidere ne tregun boteror te IT si HP, IBM, Microsoft, etj dhe ne jemi duke i ofruar kompanive shqiptare zgjidhjet me moderne dhe te avancuara te biznesit.
  • CCS ofron nje sherbim ne interest e nevojave tuaja, miqesor, te plote dhe ne çdo kohe.
  • CCS fokusohet vazhdimisht në njerëzit dhe teknologjinë, duke vendosur këtë të fundit në shërbim të klientëve, per te permbushur nevojat e tyre, por edhe per te ndihmuar ne proceset e punonjesve dhe kualifikimeve te tyre.