Çojeni organizatën tuaj në nivelin tjetër dixhital që të mos mbështeteni më në letër dhe proceset manuale.

on

Sot organizatat kanë akses në më shumë teknologji dhe informacion se kurrë më parë. Xerox® DocuShare® është krijuar për të maksimizuar këtë potencial; një platformë e menaxhimit të përmbajtjes për të çuar më tej grupet e punës për të minimizuar telashet dhe zhgënjimin e flukseve manuale të punës.

Fuqizimi i rrjedhave të punës

Me DocuShare çdo përdorues është i autorizuar të bëjë më shumë duke automatizuar detyrat e përsëritura që eliminojnë hapat joefikas dhe të prirur ndaj gabimeve që humbin kohë dhe para. Plus, flukset intuitive të punës mund të krijohen për të dërguar njoftime, për të drejtuar automatikisht skedarët në vendndodhjen e duhur, madje edhe për të menaxhuar ciklin e jetës duke i liruar përdoruesit për detyra më produktive.

Përtej zyrës

Bashkëpunoni me anëtarët e ekipit dhe palët e jashtme kudo, në çdo kohë. Ndarja e dokumenteve dhe rrjedhave të punës është e lehtë dhe e sigurt, duke i lejuar organizatës suaj të kontrollojë aksesin në mënyrë të qartë. Kjo do të thotë se puna mund të kryhet në bashkëpunim pa asnjë kompromis për privatësinë dhe sigurinë e të dhënave tuaja.

Mbroni biznesin tuaj

DocuShare është ndërtuar për të siguruar përmbajtjen e vlefshme që i besohet. Pavarësisht nëse zgjidhni renë kompjuterike ose hosting të lokalizuar, kontrollet e fuqishme të aksesit sigurojnë që vetëm përdoruesit e autorizuar të shohin përmbajtjen e disponueshme për ta. Për më tepër, ai automatizon rishikimin, përditësimin dhe asgjësimin e dokumenteve tuaja kritike për biznesin, duke siguruar që auditimi dhe pajtueshmëria janë një ushtrim më i thjeshtë dhe më i lehtë.

Mësoni më shumë rreth Docushare


This image has an empty alt attribute; its file name is simple_md_20210607090557.png

©2021 Xerox Corporation. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Xerox® dhe DocuShare® janë marka tregtare të Xerox Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vende të tjera.

Read More

Dixhitalizoni dhe automatizoni proceset e bazuara në letër për të krijuar një biznes më elastik.

on

Si i përgatitni proceset e biznesit tuaj për t’u bërë gati për rritje?

Përmbajtja dixhitale është thelbësore për kryerjen e punës në çfarëdo forme që duhet – dokumente, forma, imazhe, video… Me anëtarët e ekipit dhe palët kryesore të interesuara të shpërndarë gjithnjë e më shumë, Xerox® DocuShare® ofron platformën ideale qendrore të menaxhimit të përmbajtjes për të nisur udhëtimin tuaj të transformimit dixhital. DocuShare e bën të lehtë fillimin e dixhitalizimit të skedarëve të letrës dhe automatizimin e proceseve kyçe për të reduktuar detyrat manuale dhe për t’i lejuar individët në çdo vend të kenë akses në përmbajtjen që u nevojitet.

Transformim dixhital pa probleme
Proceset ekzistuese të shkallëzuara të bazuara në letër mund të digjitalizohen në mënyrë progresive për të rrjedhur në procedurat e kompanisë për të shmangur ndërprerjet. DocuShare asimilon lehtësisht skedarët nga printerët shumëfunksionalë, skanerët desktop, madje edhe pajisjet celulare dhe, pasi të konvertohen, të gjithë skedarët tuaj tani lëshohen për automatizimin e rrjedhës së punës.

Transformoni në një mënyrë më të mirë
Së bashku me DocuShare, proceset e reja të punës dixhitale krijohen lehtësisht për të ndihmuar në heqjen e nevojës për letër. Ndër përfitimet e tjera, kjo eliminon kohën, koston, gabimet dhe mangësitë e futjes manuale të të dhënave. Në vend të kësaj, vendosni forma web efikase, intuitive dhe miqësore për celularin për të bërë flukse pune plotësisht të dixhitalizuara, të automatizuara, si porositë e shitjeve, aplikimet për punë, rimbursimet e shpenzimeve dhe më shumë.

Lidhuni dhe bashkëpunoni
Pavarësisht nëse zgjidhni hostimin në cloud ose e menaxhoni vetë, përmbajtja është e sigurt dhe e aksesueshme në çdo kohë, kudo në çdo pajisje për kolegët dhe më gjerë. Meqenëse asnjë biznes nuk është një ishull, shtrihuni jashtë organizatës suaj te palët e treta me qetësi që lejet e aksesit sigurojnë që të ndani vetëm atë që dëshironi.

Mësoni më shumë rreth Docushare


This image has an empty alt attribute; its file name is simple_md_20210607090557.png

©2021 Xerox Corporation. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Xerox® dhe DocuShare® janë marka tregtare të Xerox Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vende të tjera.

Read More

Platforma e manaxhimit të përmbajtjes Xerox Docushare

on

Xerox® DocuShare® – Transformoni proceset dhe bëni që puna… të rrjedhë për një biznes të përmirësuar dhe elastik.

Pse DocuShare?

Xerox® DocuShare® ofron platformën ideale të menaxhimit të përmbajtjes qendrore për transformimin tuaj dixhital. DocuShare e bën të lehtë fillimin e dixhitalizimit të skedarëve të letrës dhe automatizimin e proceseve kyçe për të reduktuar detyrat manuale dhe për të lejuar punonjësit dhe palët e jashtme të interesit në çdo vend që të kenë akses në përmbajtjen që u nevojitet.

DocuShare me një shikim

Regjistroni përmbajtje të strukturuar dhe të pastrukturuar thjesht dhe pa probleme për të ndihmuar zyrën tuaj të bëhet dixhitale.
Menaxhoni informacionin dhe pajtueshmërinë me lehtësi – kategorizoni, ruani dhe organizoni përmbajtjen e biznesit gjatë gjithë ciklit të tij jetësor.
Bashkëpunoni më mirë dhe promovoni komunikimin përmes aftësive të bashkëpunimit në nivel dokumenti që ndihmojnë ekipet të punojnë në mënyrë më efikase.
Mbani informacionin të sigurt, mbroni të dhënat e ndjeshme dhe minimizoni rrezikun e organizatës suaj me gjurmimin, raportimin dhe ruajtjen e auditueshme.
Qasuni çdo gjëje, në çdo kohë, kudo me aftësi të fuqishme kërkimi për të gjetur përmbajtje kritike për biznesin në çdo pajisje.

Përfitimet e DocuShare

Transformimi dixhital progresiv

Me DocuShare, mund të ndërtoni me lehtësi procese të reja pune që reduktojnë letrën, duke eliminuar mangësitë e gjata dhe të prirura për gabime të futjes manuale të të dhënave. Plus, format e internetit efikase, intuitive dhe miqësore me celularin mund të vendosen për të krijuar flukse pune plotësisht të dixhitalizuara, të automatizuara, si porositë e shitjeve, aplikimet për punë, rimbursimet e shpenzimeve, etj.

Lidhuni dhe bashkëpunoni

Me DocuShare përmbajtja është e aksesueshme në çdo kohë, kudo në çdo pajisje për kolegët dhe më gjerë. Meqenëse asnjë biznes nuk është një ishull, shtrihuni jashtë organizatës suaj te palët e treta me qetësi që lejet e aksesit sigurojnë që të ndani vetëm atë që dëshironi.

Përmbajtje me vlerë të siguruar

Pavarësisht nëse zgjidhni renë kompjuterike ose hosting të lokalizuar, kontrollet e fuqishme të aksesit sigurojnë që vetëm përdoruesit e autorizuar të shohin përmbajtjen e disponueshme për ta. Për më tepër, ai automatizon rishikimin, përditësimin dhe asgjësimin e dokumenteve tuaja kritike për biznesin, duke siguruar që auditimi dhe pajtueshmëria janë një ushtrim më i thjeshtë dhe më i lehtë.

Kontaktoni dhe zbuloni se si specialistët tanë të menaxhimit të përmbajtjes mund të zbatojnë një zgjidhje DocuShare për të optimizuar rrjedhën tuaj të punës dhe për të mbrojtur të ardhmen organizatën tuaj.

Studimet e rasteve

Si e ndihmoi DocuShare një prodhues 99-vjeçar mobiljesh të digjitalizonte 500,000 dokumente

Ndryshimi është i vështirë kur ke qenë për aq kohë sa Fairfield Chair. Por kompania e dinte se duhej të transformonte proceset e saj në vendin e punës për të qëndruar në krye në epokën dixhitale.

Lexo më shumë

Si i ndihmoi DocuShare shërbimet financiare të çliroheshin nga letra

Shihni se si firma e shërbimeve financiare, Freedman & Co., përdori DocuShare për të dixhitalizuar dhe menaxhuar me lehtësi vëllimet e skedarëve të ndjeshëm të klientëve, duke ndihmuar përfundimisht në nxitjen e një dekade rritjeje.

Lexo më shumë

Çmimet

DocuShare u rendit si Lider

DocuShare njihet si zgjedhja kryesore në Menaxhimin e Përmbajtjes së Ndërmarrjeve (ECM).

G2 dhe Grupi i Kërkimeve Info-Tech e njohin DocuShare si një lider në ECM.

DocuShare përfshihet në çmimin e Linjës së Vitit të Softuerit të Imazhe të Dokumentit të BLI-së 2021. Mësoni më shumë rreth Document Imaging Software Line of the Year award.

Burimi: G2 Pranverë 2021 Raportet dhe Pranverë 2021 Raporti ECM Emotional Footprint nga SoftwareReviews, G2 është një ndarje e firmës kërkimore dhe këshilluese të IT Info-Tech Research Group.

This image has an empty alt attribute; its file name is CCS-New-2.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is simple_md_20210607090557.png

©2021 Xerox Corporation. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Xerox® dhe DocuShare® janë marka tregtare të Xerox Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vende të tjera.

Read More

Aruba 2530 48 PoE+ Switch

on

Specifikimet Teknike

Differentiator

 • High density fully managed 48 port Fast Ethernet PoE+ access switch with Gigabit uplinks.
  This model has 48x 10/100 PoE+ ports with a power budget of 382W. Additionally the switch has two 10/100/1000 ports and two dedicated Gigabit SFP ports.

Ports

 • (48) RJ-45 autosensing 10/100 PoE+ ports
  (2) autosensing 10/100/1000 ports
  (2) fixed Gigabit Ethernet SFP ports

Memory and processor

 • ARM9E @ 800 MHz
  128 MB flash
  Packet buffer size: 3 MB dynamically allocated
  256 MB DDR3 DIMM

Latency

 • 100 Mb Latency: < 6.6 µs
  1000 Mb Latency: < 2.2 µs

Throughput

 • up to 13 Mpps

Switching capacity

 • 17.6 Gbps

PoE capability

 • 382 W

Stacking capabilities

 • Virtual
  16 switches

Management features

 • Aruba Central and Aruba AirWave Network Management
  IMC—Intelligent Management Center
  command-line interface
  Web browser
  configuration menu
  out-of-band management (serial RS-232C or Micro USB)
  IEEE 802.3 Ethernet MIB
  Repeater MIB
  Ethernet Interface MIB AirWave Network Management

Input voltage

 • 100 – 127 / 200 – 240 VAC, rated

Power consumption

 • 441 W (maximum)

Heat dissipation

 • 170 BTU/hr (179.35 kJ/hr)

Product dimensions (H x W x D)

 • 17.4 x 12.7 x 1.75 in

Weight

 • 10.1 lb
Read More

Aruba 2530 24 PoE+ Switch

on

Specifikimet Teknike

Differentiator

 • 24-port fully managed Fast Ethernet PoE+ switch with Gigabit uplinks.
  This model has 24x 10/100 PoE+ ports with a power budget of 195W. Additionally the switch has two 10/100/1000 ports and two dedicated Gigabit SFP ports.

Ports

 • (24) RJ-45 autosensing 10/100 PoE+ ports
  (2) autosensing 10/100/1000 ports
  (2) fixed Gigabit Ethernet SFP ports

Memory and processor

 • ARM9E @ 800 MHz
  128 MB flash
  Packet buffer size: 1.5 MB dynamically allocated
  256 MB DDR3 DIMM

Latency

 • 100 Mb Latency: < 1.7 µs
  1000 Mb Latency: < 1.1 µs

Throughput

 • up to 9.5 Mpps

Switching capacity

 • 12.8 Gbps

PoE capability

 • 195 W

Stacking capabilities

 • Virtual
  16 switches

Management features

 • Aruba Central and Aruba AirWave Network Management
  IMC—Intelligent Management Center
  command-line interface
  Web browser
  configuration menu
  out-of-band management (serial RS-232C or Micro USB)
  IEEE 802.3 Ethernet MIB
  Repeater MIB
  Ethernet Interface MIB AirWave Network Management

Input voltage

 • 100 – 127 / 200 – 240 VAC, rated

Power consumption

 • 237 W (maximum)

Heat dissipation

 • 99 BTU/hr (104.45 kJ/hr)

Product dimensions (H x W x D)

 • 17.4 x 12.7 x 1.75 in

Weight

 • 8.4 lb
Read More

HPE OfficeConnect 1820 8G PoE+ (65W) Switch

on

Specifikimet Teknike

Differentiator

 • Basic smart managed 8-port Gigabit PoE+ switch.
  This model has 8x 10/100/1000 ports, four of which support Power over Ethernet PoE/PoE+ with a power budget of 65W.

Ports

 • (4) RJ-45 autosensing 10/100/1000 PoE+ ports
  (4) RJ-45 autosensing 10/100/1000 ports

Memory and processor

 • ARM Cortex-A9 @ 400 MHz
  128 MB SRAM
  Packet buffer size: 1.5 MB
  16 MB flash

Latency

 • 100 Mb Latency: < 7 µs
  1000 Mb Latency: < 2.3 µs

Throughput

 • up to 11.9 Mpps

Routing/switching capacity

 • 104 Gbps maximum, depending on configuration

Switching capacity

 • 16 Gbps

PoE capability

 • 65 W PoE+

Management features

 • Web browser

Input voltage

 • 100 – 240 VAC, rated (depending on power supply chosen)

Power consumption

 • 83.9 W (maximum)

Product dimensions (H x W x D)

 • 10 x 6.28 x 1.73 in

Weight

 • 2.01 lb
Read More