CCS siguron zgjidhje dhe teknologji duke u bazuar mbi njohurite teknologjike me moderne dhe te njohura nderkombetare. Ne, ne bashkepunim te vazhdueshem me kompanite me te njohura nderkombetare ne teknologji si HP, Xerox, IBM, ZyXEL, Sharp, Brother, Microsoft, Oracle, McAfee, Veritas etj. si dhe me kompanite lidera me te medhenj per Software, solution provider dhe system/technology integrators. Ne po perpiqemi qe ti ofrojme klienteve tane shumllojshmeri sherbimesh, teknologjish dhe zgjidhjesh te besueshme dhe te sigurta

kliko për më shumë