Teknologjia Xerox® ConnectKey® – Intuitive dhe e personalizuar

on

Me dizajnin fleksibël të Teknologjisë Xerox® ConnectKey®, ju mund të personalizoni panelin me prekje të printerit për të punuar ashtu siç doni ju, duke përfshirë workflow sprecifike me një prekje për në / nga cloud ose rrjetet lokale.

Ju dini tashmë se si ta përdorni
Eksperienca multi-touch — mënyra se si miliona përdorues ndërveprojnë sot me telefonat dhe tabletat më moderne — është e disponueshme tani në gamën e printerave AltaLink® and VersaLink® të pajisur me teknologjinë Xerox® ConnectKey® Technology që ju ndihmon të bëni punën shpejt dhe lehtë.

Bëjini gjërat me një prekje
Ndërfaqja intuitive dhe e personalizuar, e ngjashme me tabletat, balancon thjeshtësinë dhe efiçencën dhe redukton hapat për të kryer punët me një prekje të vetme.
Le të personalizojmë
Me dizajnin fleksibël të Teknologjisë ConnectKey, ndërfaqja e printerit mund të personalizohet për të ofruar vetëm aplikacionet që ju përdorni më shpesh, duke përfshirë workflow specifike me një prekje për në / nga cloud ose rrjetet lokale.

E lehtë për tu përshtatur me kërkesa minimale për TI
Home screen është gati të përshtatet për të punuar në mënyrën tuaj. Dhe wizarded e instalimit bëjnë instalimin shpejt dhe lehtë — edhe për përdoruesit jo-teknikë — pa patur nevojë të thërrsin (dhe të presin për) TI.
© 2020 Xerox Corporation. All rights reserved. Xerox®, AltaLink®, VersaLink® and ConnectKey® are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. BR30946

Read More

Teknologjia Xerox® ConnectKey®

on
Funksionalitete të lehta të bazuara në app
Një nivel krejtësisht i ri fleksibiliteti, efiçence dhe mundësie për fuqinë tuaj punëtore me anë të një prekje – Galerisë së aplikacioneve Xerox të disponueshme përmes pinterave me teknologji ConnectKey. Lehtësoni punën tuaj me zgjidhje gjithëpërfshirëse, me produktivitet të përmirësuar për menaxhimin e dokumentave, kontabilitetin, printimin mobile dhe kontrollin e aksesit të përdoruesve.

Shembuj të aplikacioneve
Aplikacioni Përkthim dhe Printim Xerox®
Gjuha nuk është më pengesë – përktheni nga ose deri në 40+ gjuhë të ndryshme. Skanoni një dokument dhe merrni menjëherë një printim të përkthyer dhe/ose njoftim në email.
Aplikacioni Auto-redaktues Xerox®
Jo më redaktim manual kohë-konsumues, të prirur ndaj gabimeve. Hiqni informacionin sensitiv dhe personal nga gjithë dokumenti në vetëm disa sekonda. 

Aplikacioni i Konvertimit të Shënimeve Xerox®
Pse të shkruani shënime kur mund ti skanoni dhe ti ndani shpejt? Ktheni shënimet me shkrim dore në skedarë dixhital të lexueshëm, editueshëm dhe të ndashëm në moment.

Xerox® Connect për RMail
Siguria e email-it nuk ka qenë kurrë më e nevojshme me kaq shumë punonjës që punojnë nga larg. Merrni mbrojtje gjithëpërfshirëse në përputhje me HIPAA dhe GDPR me një workflow të patëmetë, që kursen kohë për të kapur dhe dërguar dokumente.

© 2020 Korporata Xerox. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Xerox®, AltaLink®, VersaLink® dhe ConnectKey® janë marka tregtare të Korporatës Xerox në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vende të tjera. BR30946


Read More