Home

3 aplikacione kryesore financiare për të shpejtuar proceset e biznesit deri në 88%*

on 11 Qershor, 2021

E dinit që Printeri juaj mund të përshpejtojë proceset tuaja të financimit deri në 88%*

Faturimi, shpenzimet dhe proceset e tjera të biznesit mund të jenë të vështira, veçanërisht kur bëhet fjalë për letër. Eliminoni mosmarrëveshjet dhe joefikasitetin me printerët Xerox® AltaLink® dhe VersaLink® të pajisur me teknologji Xerox® ConnectKey®. Transformimi i printerit tuaj në shumë më tepër – me Aplikacione të personalizuara për të qenë një ndihmës i vërtetë dixhital në vendin e punës.

3 aplikacionet kryesore të financave ConnectKey®:

Aplikacioni Xerox® Connect Sage™ Intacct
Ju ndihmon të shmangni kostot e fshehura që lidhen me përpunimin manual të llogarive si tarifat e vonuara, gabimet dhe zbritjet e hershme të pagesës. Përpunimi dhe pagesa është aq e thjeshtë sa skanimi, rishikimi dhe dorëzimi. Nuk ka më pengesa ose prapambetje – vetëm kohë reale dhe kursime të kostos.

Aplikacioni Xerox® Connect for QuickBooks™ Online
Lidh përdoruesit direkt me shërbimin në internet për të modernizuar procesin e raportimit të shpenzimeve. Eliminoni problemet dhe joefikasitetin me disa hapa të thjeshtë në printer. Skanoni shumë fatura në të njëjtën kohë, shikoni paraprakisht, ndryshoni, dorëzoni dhe madje njoftoni aprovuesin duke përdorur ekranin tuaj të personalizuar të prekjes.

Aplikacioni Xerox® Connect for NetSuite®
Me këtë aplikacion shoqërues thelbësor për NetSuite, ju mund të bëni që proceset e letrës të lëvizin me shpejtësi dixhitale. Integroni format dhe dokumentet nga të cilat varen proceset e biznesit tuaj dhe krijoni skedarë dixhitalë të kërkueshëm në printerin kur skanoni. Me aftësitë e kërkimit intuitiv, gjeni dokumentet që ju nevojiten në një moment.

Asistenti juaj dixhital i punës në Xerox është gati dhe po pret.
Rregulloni rrjedhat e punës dhe zbutni proceset komplekse në çdo ambient zyre me printerët dhe aplikacionet AltaLink® dhe VersaLink® të mundësuara nga teknologjia Xerox® ConnectKey®.

Zbuloni Aplikacionet Xerox për vendin tuaj të punës>https://www.xerox.com/en-us/connectkey/workplace-apps

* https://www.ascendsoftware.com/blog/how-much-time-should-it-take-to-process-an-invoice-with-automation-software

© 2020 Korporata Xerox Të gjitha të drejtat e rezervuara. Xerox®, AltaLink®, VersaLink® dhe ConnectKey® janë marka tregtare të Xerox Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe / ose vende të tjera.


Read More

3 Aplikacionet më të mira për të tejkaluar sfidat e të sotmes

on 10 Qershor, 2021

Kohët e fundit kanë treguar se si fuqia e teknologjisë ofron mënyra të reja pune kur vihet përballë sfidave të reja. Tani është koha që të optimizoni mjedision tuaj fleksibël të punës – brenda dhe jashtë zyrës. Mësoni se si printerat Xerox® ConnectKey® AltaLink® dhe VersaLink® mund të ndihmojnë që ta bëjnë punën hibride më të lehtë.

3 Aplikacionet më të mira për një vend pune Fleksibël ConnectKey®:

Xerox® Connect për Aplikacionin SignNow

eSignatures ju lejojnë që të mbani dokumentat dhe marrëveshjet e rëndësishme në lëvizje – gjë që tani mund të bëhet direkt nga printeri juaj Xerox®. Kurseni kohë duke dërguar, ruajtur dhe nënshkruar dokumenta duke përdorur asgjë më shumë sesa paneli me prekje i printerit.

Xerox® Connect për Aplikacionin XMPie

Akses i menjëhershëm në mbi 50 modele të krijuara profesionalisht përfshirë njoftime të vlefshme për COVID-19 që përfshijnë shenjat & simptomat, faktet dhe këshilla. Plus, vazhdoni të jeni të angazhuar me klientët dhe perspektivat falë fuqisë së personalizimit – krijoni dhe dërgoni kalendarë, karta, postera dhe më shumë përmes udhëzimeve të thjeshta në ekran.

Xerox® Connect për Aplikacionin Exchange Online

Dërgojuni dokumente kontakteve tuaja në sekonda. Aksesoni shpejt dhe kërkoni në listën e kontakteve personale dhe të organizatës suaj direkt në printer – me gjithë sigurinë dhe parandalimin e humbjes së të dhënave që pritet. Të dorëzuara përmes Exchange Online duke siguruar që marrësit të njohin adresën tuaj të dërguesit në mesazhet e tyre të ardhura.

Asistenti juaj dixhital i vendit të punës është gati dhe po pret.
Rregulloni rrjedhat e punës dhe zbutni proceset komplekse në çdo ambient zyre me printerët dhe aplikacionet AltaLink® dhe VersaLink® të fuqizuara nga teknologjia Xerox® ConnectKey®.

Zbuloni Aplikacionet Xerox për vendin tuaj të punës >https://www.xerox.com/en-us/connectkey/workplace-apps

© 2020 Xerox Corporation. All rights reserved. Xerox®, AltaLink®, VersaLink® and ConnectKey® are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. BR32458


Read More

Teknologjia Xerox® ConnectKey® – Intuitive dhe e personalizuar

on 10 Qershor, 2021

Me dizajnin fleksibël të Teknologjisë Xerox® ConnectKey®, ju mund të personalizoni panelin me prekje të printerit për të punuar ashtu siç doni ju, duke përfshirë workflow sprecifike me një prekje për në / nga cloud ose rrjetet lokale.

Ju dini tashmë se si ta përdorni
Eksperienca multi-touch — mënyra se si miliona përdorues ndërveprojnë sot me telefonat dhe tabletat më moderne — është e disponueshme tani në gamën e printerave AltaLink® and VersaLink® të pajisur me teknologjinë Xerox® ConnectKey® Technology që ju ndihmon të bëni punën shpejt dhe lehtë.

Bëjini gjërat me një prekje
Ndërfaqja intuitive dhe e personalizuar, e ngjashme me tabletat, balancon thjeshtësinë dhe efiçencën dhe redukton hapat për të kryer punët me një prekje të vetme.
Le të personalizojmë
Me dizajnin fleksibël të Teknologjisë ConnectKey, ndërfaqja e printerit mund të personalizohet për të ofruar vetëm aplikacionet që ju përdorni më shpesh, duke përfshirë workflow specifike me një prekje për në / nga cloud ose rrjetet lokale.

E lehtë për tu përshtatur me kërkesa minimale për TI
Home screen është gati të përshtatet për të punuar në mënyrën tuaj. Dhe wizarded e instalimit bëjnë instalimin shpejt dhe lehtë — edhe për përdoruesit jo-teknikë — pa patur nevojë të thërrsin (dhe të presin për) TI.
© 2020 Xerox Corporation. All rights reserved. Xerox®, AltaLink®, VersaLink® and ConnectKey® are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. BR30946

Read More

Teknologjia Xerox® ConnectKey®

on 8 Qershor, 2021
Funksionalitete të lehta të bazuara në app
Një nivel krejtësisht i ri fleksibiliteti, efiçence dhe mundësie për fuqinë tuaj punëtore me anë të një prekje – Galerisë së aplikacioneve Xerox të disponueshme përmes pinterave me teknologji ConnectKey. Lehtësoni punën tuaj me zgjidhje gjithëpërfshirëse, me produktivitet të përmirësuar për menaxhimin e dokumentave, kontabilitetin, printimin mobile dhe kontrollin e aksesit të përdoruesve.

Shembuj të aplikacioneve
Aplikacioni Përkthim dhe Printim Xerox®
Gjuha nuk është më pengesë – përktheni nga ose deri në 40+ gjuhë të ndryshme. Skanoni një dokument dhe merrni menjëherë një printim të përkthyer dhe/ose njoftim në email.
Aplikacioni Auto-redaktues Xerox®
Jo më redaktim manual kohë-konsumues, të prirur ndaj gabimeve. Hiqni informacionin sensitiv dhe personal nga gjithë dokumenti në vetëm disa sekonda. 

Aplikacioni i Konvertimit të Shënimeve Xerox®
Pse të shkruani shënime kur mund ti skanoni dhe ti ndani shpejt? Ktheni shënimet me shkrim dore në skedarë dixhital të lexueshëm, editueshëm dhe të ndashëm në moment.

Xerox® Connect për RMail
Siguria e email-it nuk ka qenë kurrë më e nevojshme me kaq shumë punonjës që punojnë nga larg. Merrni mbrojtje gjithëpërfshirëse në përputhje me HIPAA dhe GDPR me një workflow të patëmetë, që kursen kohë për të kapur dhe dërguar dokumente.

© 2020 Korporata Xerox. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Xerox®, AltaLink®, VersaLink® dhe ConnectKey® janë marka tregtare të Korporatës Xerox në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vende të tjera. BR30946


Read More

Shërbimet Aruba Edge

on 18 Janar, 2021

Siguria për Edge

Sfidat e sigurisë së rrjetit kanë evoluar ndjeshëm gjatë viteve pasi përdoruesit janë bërë gjithnjë e më të decentralizuar dhe sulmet janë bërë më të sofistikuara dhe me këmbëngulës. Zgjidhjet tradicionale të sigurisë që përqendrohen kryesisht në perimetrin e rrjetit te jashtem janë bërë joefektive për të qenë një strategji e vetme për sigurinë. Siguria moderne e rrjetit duhet të akomodojë një grup përdoruesish dhe pajisjesh gjithnjë në ndryshim, si dhe kërcënime shumë më të përhapura që synojnë pjesët e mëparshme të “besuara” të infrastrukturës së rrjetit. Zero Trust është shfaqur si një model efektiv për të adresuar më mirë kërkesat në ndryshim të sigurisë për ndërmarrjet moderne duke supozuar se të gjithë përdoruesit, pajisjet, serverat dhe segmentet e rrjetit janë në thelb të pasigurt dhe potencialisht armiqësorë. Aruba ESP me Zero Trust Security përmirëson qëndrimin e përgjithshëm të sigurisë në rrjet duke aplikuar një grup rigoroz të praktikave më të mira të sigurisë dhe kontrolleve të burimeve te rrjetit që janë quajtur të besuara më parë.

ARUBA ESP: Parimet CORE ZERO TRUST

Zero Trust ndryshon ndjeshëm në varësi të fushës së sigurisë që do merret ne konsiderate. Megjithëse kontrollet e nivelit të aplikimit kanë qenë një pikë kryesore e Zero Trust, një strategji gjithëpërfshirëse duhet të përfshijë gjithashtu sigurinë e rrjetit dhe numrin në rritje të pajisjeve të lidhura, duke përfshirë edhe punën nga shtëpisë. Aruba ESP me Zero Trust Security përfshin shikueshmëri gjithëpërfshirëse, kontroll dhe ndarje mikro segmentim si dhe monitorim dhe zbatim të vazhdueshëm te politikave. Edhe zgjidhjet tradicionale të VPN-së përmirësohen duke siguruar që të njëjtat kontrolle që zbatohen në rrjetet e kampusit ose degëve, të shtrihen edhe në shtëpinë ose për punëtorin ne distance. Në epokën e IoT, parimet themelore të sigurisë së mirë të rrjetit shpesh janë të vështira për t’u zbatuar. Kur është e mundur, të gjitha pajisjet dhe përdoruesit duhet të identifikohen dhe të vërtetohen siç duhet përpara se t’u jepet atyre aksesi në rrjet. Pasi te autentikohen, përdoruesve dhe pajisjeve duhet t’u jepet sasia më e vogël e aksesit qe është e nevojshme për të kryer veprimtaritë e tyre kritike të biznesit pasi të jenë në rrjet. Kjo do të thotë të autorizoni se në cilat burime dhe aplikacione të rrjetit mund të ketë qasje çdo përdorues ose pajisje e caktuar. Më në fund, të gjitha komunikimet midis përdoruesve të fundit dhe aplikacioneve duhet të kriptohen.

ARUBA ESP:  Adoptimi i “LEAST ACCESS” dhe MIKRO SEGMENTIMI

Pasi të arrihet dukshmeria ne rrjet, hapat e ardhshëm janë zbatimi i praktikave të Zero Trust në lidhje me “Hyrjen e Pakët” dhe mikro segmentimin. Kjo do të thotë të përdoret metoda e vërtetimit për secilën pikë fundore në rrjet (d.m.th. 802.1X të plotë dhe vërtetimin me shumë faktorë për pajisjet e përdoruesit) dhe të zbatoni një politikë të kontrollit të hyrjes që autorizon vetëm hyrjen në burimet që janë absolutisht të nevojshme për atë pajisje ose përdorues. Menaxheri i Politikave, Aruba ClearPass mundëson krijimin e politikave të aksesit të bazuar në role që i lejojnë ekipet e IT dhe të sigurisë të operacionalizojnë këto praktika më të mira duke përdorur një rol të vetëm dhe privilegjet e lidhura të hyrjes që zbatohen kudo në rrjet – infrastrukturë me tel ose pa tel, në degë ose në kampus . Pasi të profilizohen, pajisjeve u caktohet automatikisht politika e duhur e kontrollit të hyrjes dhe segmentohen nga pajisjet e tjera përmes aftësive të Segmentimit Dinamik të Arubës. Zbatimi sigurohet nga Aruba Policy Enforcement Firewall (PEF), një firewall i plotë i aplikacionit që përfshihet në infrastrukturën e rrjetit Aruba. Infrastruktura Aruba gjithashtu përdor protokollet më të sigurta të kriptimit siç është standardi WPA3 përmes lidhjeve të rrjetit wireless (pa tel).

ClearPass Policy Manager integron një larmi të gjerë të zgjidhjeve të autentikimit që mundësojnë përdorimin e vërtetimit me shumë faktorë dhe aftësinë për të detyruar ri-vërtetimin në pikat kyçe në të gjithë rrjetin. Përmes ekosistemit ClearPass, klientët mund të përfshijnë lehtësisht zgjidhje të tjera për të përmbushur kërkesat e Zero Trust në lidhje me informacionin kontekstual dhe telemetrinë tjetër të sigurisë. Kjo do të thotë që ClearPass mund të integrohet me një larmi të gjerë zgjidhjesh siç janë mjetet e Endpoint Security për të marrë vendime më inteligjente të kontrollit të hyrjes bazuar në sjelljen e një pajisjeje. Politikat e kontrollit të hyrjes mund të ndryshohen gjithashtu bazuar në llojin e pajisjes që po përdoret, nga ku lidhet përdoruesi dhe kritere të tjera të bazuara në kontekst.

Monitorim i vazhdueshem dhe zbatimi

Me kontrollin e hyrjes të bazuar në role zbatohet segmentimi i grimcuar, monitorimi i vazhdueshëm i përdoruesve dhe pajisjeve në rrjet përbën një tjetër praktikë më të mirë të Zero Trust. Kjo adreson rreziqet që lidhen me kërcënimet e brendshme, malware të përparuar ose kërcënime të vazhdueshme që kanë anashkaluar mbrojtjen tradicionale të perimetrit.

Per detaje te tjera kordinohuni me specialistet tane te shitjes dhe na kontaktoni ne info@ccs.al.

Read More

HP Desktop Pro G2 bundle

on 26 Prill, 2019
Model HP Desktop Pro G2
Part Number 6BE00EA
Operating System FreeDos
Processor
Intel Core i5-8400 processor
Memory  4 GB DDR4-2666 UDIMM (4 GB x 1)
Storage 500 GB, 7.2 K rpm, SATA 6.0 Gb/s, 6.35 cm (2.5 in)
Graphics Intel UHD Graphics 630
Display HP V214a Monitor
Optical Drive HP 9.5 mm (0.37 in) Slim DVD Writer
Warranty 1 Year
Price
Read More

Xerox Versalink B605

on 2 Prill, 2019
Model Xerox Versalink B605
Internal Code B605V_S
Category A4  Printer/Copy/Scan
Print technology Laser B&W
Print speed A4 Up to 55.5 ppm black-and-white
1st Page Speed As fast as 7.5 seconds
Reccomended Vol. Up to 20,000 pages
Duty Cycle Up to 250,000 pages / month
Duplex Printing Yes
Input DADF: 100 sheets

Tray 1:  550 sheets

Starter Kit ~  10,300 print capacity
Interface Ethernet 10/100/1000 Base-T, High-speed USB 3.0,
Memory 2 GB
Warranty 1 Year
Price 1150 € me TVSH
Read More

Xerox VersaLink B405

on 2 Prill, 2019
Model Xerox VersaLink B405
Internal Code B405V_DN
Category A4  Printer/Copy/Scan/Fax
Print technology Laser B&W
Print speed Up to 45 ppm black-and-white
1st Page Speed As fast as 8 seconds
Reccomended Vol. Up to 12,000 pages
Duty Cycle Up to 110,000 pages / month
Duplex Printing Yes
Input RADF: 60 sheets

Tray 1:  550 sheets

Starter Kit ~ 5,900 print capacity
Interface Ethernet 10/100/1000 Base-T, High-speed USB 3.0,
Memory 2 GB
Warranty 1 Year
Price 590 € me TVSH
Read More

XEROX B1025 + Tray + Stand

on 2 Prill, 2019
Category A4&A3 Printer/Copy/Scan
Internal Code B1025V_U
Print Technology Laser B&W
Print speed Up to 25 ppm
First-print-out Time As fast as 8.9 seconds
Recommended Monthly Volume Up to 2,000 pages/month
Duty Cycle Up to 50,000 pages/month
Duplex Printing Duplex Standard
Input Tray 1: 250 sheets

Tray 2: 250 sheets

Document Feeder Duplex Automatic Document Feeder (DADF): 100 sheets
Scanner Speed 30 images per minute (ipm)
Interface High Speed USB 2.0 direct print, 10Base-T/100Base-TX Network Card
Memory 1.5 GB
Starter Toner 2,500 print capacity
Warranty 1 year
Read More