Xerox WorkCentre 7220i_7225i

Deri në 25 ppm ngjyra dhe bardh e zi; Cikli i punës deri në 60,000 faqe; DADF (110-shts), Bypass (50-shts), sistemi i memories 2GB dhe memorie 1GB, Print nga USB, PrintBack, Dual Catch Tray, Moduli 2-Tray (520-shts secili) Procesor Dual-Core,  Skanimi në rrjet / Email / Dosje;