Xerox DocuMate 3220

Xerox DocuMate 3220 eshte nje skaner qe skanon nga te dyja anet ne menyre automatike, per leter me permasa A4  dhe kapacitet 50 flete ADF (Automatic Document Feeder) duke krijuar nje produkt me nivel te larte per perdorim zyre. Mund te mbeshtese lehte nevojat e skanimit te individeve ne zyrat e vogla dhe ne shtepi ose grupet e punes ne boten e korporatave. Instalimi eshte po aq i thjeshte sa te futesh nje disk DVD-ROM dhe te lidhesh skanerin me nje kompjuter prites nepermjet nje kabllo USB Hi-Speed 2.0.

 

Lloji i pajisjes: Skaneri i dokumentit – desktop

Lloji i Interface: USB 2.0

Lloji i elementit të skanimit: CIS i dyfishtë

Maksimumi i dokumentit të mbështetur: 222 x 965 mm